Items where Division is "Faculty of Law, Arts and Social Sciences > School of Education" and Year is 2018

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: A | B | D | H | I | L | P | R | S | T | Y | С
Number of items: 16.

A

ADILI-ÇELIKU, Luljeta (2018) NDAJSHTESIMI SI ELEMENT STILISTIK NË VEPRAT E DY AUTORËVE, PËRFAQËSUES TË PERIUDHAVE LETRARE, FRASHËRI DHE KADAREJA. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 111-117. ISSN 2671-3012

AJDINI-MURTEZI, Shejnaze and SALIU, Besa (2018) MITI LETRAR TE ROMANI SHKRETËTIRA I LE CLÉZIO. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 135-140. ISSN 2671-3012

B

BAJRAMI-BREZNICA, Gureta (2018) PASQYRIMI I MOTIVEVE ETNOFOLKLORIKE DHE NGJARJEVE HISTORIKE NË PIKTURAT E ARTISTËVE TË PARË SHQIPTARË TË KUMANOVËS. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 57-69. ISSN 2671-3012

BALLAZHI, Zeni (2018) TË ZBULOSH DIÇKA APO TË MERRESH ME ZANAT. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 141-145. ISSN 2671-3012

D

DURMISHI, Izmit (2018) BIBLIOGRAFIA E PUNIMEVE TË BOTUARA TË GJUHËSISË DHE LETËRSISË NË REVISTËN „FILOLOGJIA“ 2013-2017. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 91-102. ISSN 2671-3012

H

HAZIRI, Hazir (2018) AKTORI KOSOVAR NË FILMIN ARTISTIK. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 85-90. ISSN 2671-3012

Hida, Manolita (2018) WHAT FEELINGS DO CHILDREN OF INCARCERATED PARENTS GO THROUGH? PHILOSOPHICA International Journal of Social and Human Sciences, 5 (9). pp. 26-31. ISSN 2671-3020

I

Ismaili, Adnan (2018) BALKANS AS A SPACE OF COOPERATION BETWEEN ORIENTAL AND OCCIDENTAL CULTURE: A CASE OF COEXISTENCE OF ARABISMS IN THE ALBANIAN LANGUAGE. PHILOSOPHICA International Journal of Social and Human Sciences, 5 (9). pp. 9-16. ISSN 2671-3020

L

LILA, Jolanda (2018) RISEMANTIZIMI I SIMBOLEVE MITIKE NË POEZINË E ALI PODRIMJES. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 103-110. ISSN 2671-3012

P

PLLANA, Sadete and PLLANA-BREZNICA, Albulena (2018) DISA ÇËSHTJE TË FORMIMIT TË ANTONIMEVE FOLJE E NDAJFOLJE NË TERMINOLOGJINË E EKONOMISË NË GJUHËN SHQIPE. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 129-134. ISSN 2671-3012

R

RADONIQI, Hana (2018) SHPJEGIMET E KOLEC TOPALLIT PËR THEKSIN NË GJUHËN SHQIPE Hana RADONIQI. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 76-84. ISSN 2671-3012

S

SALIU, Dëfrim and VISOKA, Avdi (2018) NEVERIA E SARTRE-IT SI KONCEPT ABSURD PËR JETËN. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 32-40. ISSN 2671-3012

SULEJMANI, Berton (2018) EMRI SHKUP, MANASTIR E TETOVË NË TEKSTET SHKOLLORE TË VITEVE 1980 – 1989 DHE PAS VITIT 1991 NË MAQEDONI. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 27-31. ISSN 2671-3012

T

TOTAJ, Gjylë (2018) LETËRSIA EVROPIANE DHE LETËRSIA SHQIPE – ANALIZË KRAHASIMTARE. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 70-75. ISSN 2671-3012

Y

YMERAJ, Ermira and SHABANI, Emine (2018) SHTRESIMET NARRATIVE DHE VEÇORITË NË DISA ROMANE TË PETRO MARKOS, ERNEST HEMINGWAY-IT DHE ERICH MARIA REMARQUE. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 41-49. ISSN 2671-3012

С

СПАСОВСКА, Марина (2018) ПАРАЛЕЛИ ВО МАКЕДОНСКИОТ И ВО АЛБАНСКИОТ ПРАВОПИС. FILOLOGJIA International Journal of Human Sciences, 6 (9-10). pp. 118-128. ISSN 2671-3012

This list was generated on Tue May 28 03:16:42 2024 CEST.