Items where Division is "Faculty of Law, Arts and Social Sciences > School of Humanities" and Year is 2019

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Number of items: 46.

Abazi, Blerta (2019) DIFFERENCES IN SOME ANTHROPOMETRIC CHARACTERISTICS AND MOTOR SKILLS BETWEEN STUDENTS OF FACULTY OF PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS OF UNIVERSITY OF PRISHTINA AND AAB COLLEGE. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 49-53. ISSN 1857 - 9310

Alidema, Albulena (2019) PËRDORIMI I GJUHËS STANDARDE NË MEDIAT AUDIOVIZIVE NË KOSOVË. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 232-238. ISSN 2545-4919

Alili, Imer (2019) CA REFLEKTIME GJUHËSORE PËR ECURINË E NATYRSHME TË SHQIPES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 85-95. ISSN 2545-4919

Aliu, Lulzim (2019) SHMANGIA E PËRDORIMIT TË GJUHËS LETRARE SHQIPE NË MEDIAT SHQIPTARE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 224-231. ISSN 2545-4919

Azizi, Hidajete (2019) RRETH STANDARDIT TË SHQIPES NË MEDIA. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 211-223. ISSN 2545-4919

Baftiu, Sedat and Rexhepi, Fadil (2019) KINEMATIC ANALYSIS OF WRESTLER’S POSITION DURING THE PERFORMANCE OF TECHNIQUE OF SHOULDER THROW. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 79-88. ISSN 1857 - 9310

Bakiu, Donika (2019) GJUHA E TË RINJVE NË RRJETET SOCIALE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 239-242. ISSN 2545-4919

Baliu, Begzat (2019) PROFESOR KOLEC TOPALLI ISHTE AQ TOKËSOR ME JETËN DHE PO AQ QIELLOR ME VEPRËN. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 50-53. ISSN 2545-4919

Bojcheska, Marina and Hynor, Kica (2019) THE INTAKE OF MAGNESIUM AS A PREVENTION OF THE CLINICAL CONDITIONS OF MAGNESIUM DEFICIENCY (FATIGUE; WEAKNESS AND EXHAUSTION). SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 63-66. ISSN 1857 - 9310

Can, Ibrahim (2019) COMPARISON OF VELOCITY AND POWER PARAMETERS DURING BENCH THROW AND LOADED-SQUAT JUMP MOVEMENTS ACCORDING TO SOME SPORT BRANCHES. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 67-78. ISSN 1857 - 9310

Chomentowski 3rd1, Peter J. (2019) THE EFFECTS OF A COCONUT WATER BEVERAGE ON BLOOD GLUCOSE HOMEOSTASIS DURING PROLONGED AEROBIC EXERCISE. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 9-18. ISSN 1857 - 9310

DURMISHI, Izmit (2019) KONTRIBUTI I VOJISLLAV DANÇETOVIQIT PËR PRAPASHTESAT E EMRAVE TË SHQIPES ME KUPTIM ZVOGËLUES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 79-84. ISSN 2545-4919

Dibra-Zeqiri, Farketa (2019) LEKTYRA SHKOLLORE DHE FUNKSIONI I SAJ. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 96-100. ISSN 2545-4919

Dogani, Besa (2019) NDIKIMET POLITIKE NË KULTIVIMIN E TRASHËGIMISË KULTURORE SHQIPTARE NË MAQEDONINË E VERIUT. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 186-188. ISSN 2545-4919

Doli, Krenar (2019) ASPEKTE TË SHPËRFAQJES SË KËNGËS DHE VALLES SË DASMËS GJAKOVARE NË RRJETET SOCIALE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 177-185. ISSN 2545-4919

FARIZI, Arlind (2019) LETËRSIA DHE TELEFONI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 130-135. ISSN 2545-4919

Gashi, Besim and Rexhepi, Fadil (2019) THE CENTER OF GYMNAST'S BODY GRAVITY DURING THE PERFORMANCE OF THE SALTO FORWARD TUCKED. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 97-101. ISSN 1857 - 9310

Hasani – Toverlani, Admire (2019) THE DIFFERENCES IN BASIC AND SPECIFIC MOTOR SKILLS OF JUNIOR LEAGUE HANDBALL PLAYERS IN KOSOVO (MALES). SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 19-25. ISSN 1857 - 9310

Kotorri, Arlindë (2019) PROZA TREGIMTARE E KIM MEHMETIT. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 126-129. ISSN 2545-4919

Majerič, Matej (2019) THE EFFECT OF THE 8-WEEK FITNESS WORKOUT PROGRAM ON THE BODY CIRCUMFERENCE AND MOTOR ABILITIES. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 36-40. ISSN 1857 - 9310

Mamuti, Fadil (2019) TRANSITION OF PHYSICAL EDUCATION FROM TRADITIONAL TO MODERN SYSTEM, BASED ON THE EUROPEAN CREDIT TRANSFER SYSTEM (ECTS). SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 54-62. ISSN 1857 - 9310

Memisha, Valter (2019) FJALORI ETIMOLOGJIK ËSHTË NJË KONTRIBUT PËR HISTORINË E GJUHËS, LEKSIKOGRAFINË SHQIPTARE, BALLKANISTIKËN DHE STUDIMET INDOEUROPIANE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 41-43. ISSN 2545-4919

Muhadri, Besim (2019) PERIODIZIMI I LETËRSISË SHQIPTARE SIPAS KONCEPTIT TË AKADEMIK REXHEP QOSJES DHE QËNDRIMI NDAJRIKTHIMI TË TË “PËRJASHTUARVE” NGA LETËRSIA. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 113-119. ISSN 2545-4919

Mulliqi, Haqif (2019) TEATRI SI MISION NË EMANCIPIMIN E EMOCIONEVE APO SI FYTYRA E DYTË E FAUSTIT SHQIPTAR. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 138-156. ISSN 2545-4919

Mulliqi, Shpresë (2019) ROLI I MEDIEVE NË MBULIMIN AKTIVITETEVE ZGJEDHORE TË SUBJEKTEVE POLITIKE SERBE NË MEDIET VENDOR GJATË ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE 2014-TË. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 197-210. ISSN 2545-4919

Myftiu, Armend (2019) THE IMPACT OF DIFFERENT PLAY POSITIONS ON SOME MORPHOLOGICAL INDICATORS FROM THE YO-YO IR1 TEST IN YOUNG FOOTBALL PLAYERS. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 31-35. ISSN 1857 - 9310

Omari, Anila (2019) FJALORI ETIMOLOGJIK I KOLEC TOPALLIT - KURORËZIM I STUDIMEVE TË NJË JETE KUSHTUAR HISTORISË SË SHQIPES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 44-49. ISSN 2545-4919

PLLANA, Gani and PLLANA, Sadete (2019) PROBLEME TË STANDARDIT NË TERMINOLOGJINË TEKNIKE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 66-72. ISSN 2545-4919

PLLANA, Sadete and PLLANA, Gani (2019) VËSHTRIM I ZHVILLIMIT TË FUSHAVE TË DIJES DHE I TERMINOLOGJISË TEKNIKE SHQIPE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 73-78. ISSN 2545-4919

Papagjoni, Erjon (2019) FEJA DHE KOMBI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 168-176. ISSN 2545-4919

Ramadani, Shadan (2019) DIALEKTI SCHWYZERDÜTSCH DHE KARAKTERISTIKAT E TIJ. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 101-106. ISSN 2545-4919

Rexhepi, Afrim (2019) ESTETIKA NË EPOKËN DIGJITALE / PROTONIZMI DHE INTERNETI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 191-196. ISSN 2545-4919

Rexhepi, Zeqirja (2019) STRATEGJIA POLITIKE DHE DIPLOMATIKE E SKËNDERBEUT PËR NJË KRYQËZATË KUNDËR SHTETIT OSMAN. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 15-19. ISSN 2545-4919

Rrokaj, Shezai (2019) NJËSIMI I ALFABETIT GUR THEMELI PËR NJËSIMIN E GJUHËS DHE TË KOMBIT. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 60-65. ISSN 2545-4919

Rushidi-Rexhepi, Jehona (2019) PROJEKTIMI I PIKËPAMJEVE TË KONICËS NË TEKSTET E TIJ SI INTERTEKST. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 108-112. ISSN 2545-4919

SALIU, Dëfrim and VISOKA, Avdi (2019) SKËNDERBEU NË LETËRSINË FRËNGE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 32-38. ISSN 2545-4919

SHABANI, Emine (2019) FIGURA E SKËNDERBEUT TE SHKRIMTARËT E RILINDJES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 20-25. ISSN 2545-4919

SULEJMANI, Berton (2019) AKADEMIK KOLEC TOPALLI, NJË PERSONALITET I SHQUAR I SHKENCAVE ALBANOLOGJIKE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 54-58. ISSN 2545-4919

Salihi, Salajdin (2019) LUFTA KUNDËR MONUMENTEVE NË TETOVË GJATË VITEVE 30 TË SHEKULLIT XX. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 165-167. ISSN 2545-4919

Saliu, Zurijeta (2019) GABIMET DREJTSHKRIMORE DHE GRAMATIKORE NË DISA PORTALE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 243-248. ISSN 2545-4919

Shehu, Bedri (2019) THE ANALYSIS OF THE ANTHROPOMETRICAL FEATURES AND MOTORIC SKILLS OF YOUNG FOOTBALLERS AND STUDENTS OF THE AGE 11-12 YEARS OLD (± 6 MONTHS). SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 41-48. ISSN 1857 - 9310

Shehu, Yllka (2019) THE RELATIONS IN ANTHROPOMETRICAL AND MOTORICAL FEATURES OF YOUNG BASKETBALLERS AND STUDENTS OF THE AGE 12-13 YEARS OLD (± 6 MONTHS). SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 89-96. ISSN 1857 - 9310

Thaqi, Agim (2019) RELATIONS OF MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS AND MOTOR ABILITIES IN U-15 SOCCER PLAYERS. SPORT AND HEALTH International Journal of Sport Sciences and Health, 6 (11-12). pp. 26-30. ISSN 1857 - 9310

Vata, Rovena (2019) FIGURA E SKËNDERBEUT MES HISTORISË DHE LETËRSISË- (TREGIMI: ËNDRRA E SKËNDERBEUT) ME AUTOR GJIKË KUQALI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 26-31. ISSN 2545-4919

YMERAJ, Ermira (2019) ARKETIPI I HEROINËS FEMËRORE TE MIGJENI, KADARE, KONGOLI DHE KOLIQI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 120-125. ISSN 2545-4919

YMERAJ, Ermira and SMAKAJ, Elira (2019) FJALA DHE FALJA NË KANUN. FJALËT URTA SI ÇËSHTJE TË PAREMIOLOGJISË. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 159-164. ISSN 2545-4919

This list was generated on Mon Jun 17 11:16:41 2024 CEST.