Items where Subject is "P Language and Literature > P Philology. Linguistics"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | F | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Y | Z | Ç | Д | М | Н | П | С
Number of items at this level: 92.

A

ABDULLAHI, Fatjona (2020) PARADIGMAT” PSIKOLOGJIKE TË RRËFIMIT, NË VEPRËN DISTOPIKE“RRËFENJA E SHËRBETORES. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 33-37. ISSN 2671-3012

AJDINI-MURTEZI, Shejnaze and SALIU, Besa (2020) THE IMPORTANCE OF PEDAGOGICAL TRANSLATION IN TEACHING A FOREIGN LANGUAGE. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 15-25. ISSN 2671-3012

AJDINI-MURTEZI, Shejnaze and SALIU, Dëfrim (2021) RIGID SOMATIC EXPRESIONS IN FRENCH AND ALBANIAN. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 159-165. ISSN 2671-3012

Agushi, Sadat (2020) VEÇORITË FONETIKO-MORFOLOGJIKE NË TË FOLMEN E MIRATOCIT TË PRESHEVËS. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 233-243. ISSN 2545-4919

Ajdini, Florim (2021) BEHAVIORIST THEORY ON LANGUAGE LEARNING AND ACQUISITION. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 90-96. ISSN 2671-3012

Albu, Ioana (2021) THE POLITICS OF LIES AND DECEIT. WHY DO PEOPLE COPY IN EXAMS? International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 115-119. ISSN 2671-3012

Alidema, Albulena (2020) NDIKIMI I TEKSTEVE SHKOLLORE PËR NXËNIEN E GJUHËS STANDARDE SHQIPE. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 56-63. ISSN 2545-4919

Alidema, Albulena (2019) PËRDORIMI I GJUHËS STANDARDE NË MEDIAT AUDIOVIZIVE NË KOSOVË. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 232-238. ISSN 2545-4919

Alili, Imer (2019) CA REFLEKTIME GJUHËSORE PËR ECURINË E NATYRSHME TË SHQIPES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 85-95. ISSN 2545-4919

Alili, Imer (2020) SFIDAT E PËRKTHIMIT SOT PËRKTHIMI DHE NDIKIMI I TIJ NË SHKENCË DHE SHOQËRI. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 38-43. ISSN 2671-3012

Alimi, Dervish (2020) GJUHA STANDARDE, LETRARE DHE ZYRTARE, KUR DHE SI? ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 126-132. ISSN 2545-4919

Aliu, Lulzim (2019) SHMANGIA E PËRDORIMIT TË GJUHËS LETRARE SHQIPE NË MEDIAT SHQIPTARE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 224-231. ISSN 2545-4919

Azizi, Hidajete (2019) RRETH STANDARDIT TË SHQIPES NË MEDIA. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 211-223. ISSN 2545-4919

B

BOCI, Luciano (2020) IDENTITETI EVROPIAN I ROMANIT SHQIPTAR. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 35-41. ISSN 2545-4919

Bakiu, Donika (2019) GJUHA E TË RINJVE NË RRJETET SOCIALE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 239-242. ISSN 2545-4919

Baliu, Begzat (2019) PROFESOR KOLEC TOPALLI ISHTE AQ TOKËSOR ME JETËN DHE PO AQ QIELLOR ME VEPRËN. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 50-53. ISSN 2545-4919

Berisha, Naim (2020) VËSHTRIM ETNOLONGUISTIK MBI LEKSIKUN E TË FOLMES SË GRAVE NË RRAFSH TË DUKAGJINIT. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 96-99. ISSN 2545-4919

C

CUNGU, Jonida (2020) GJUHA PËRBALLË NDIKIMIT TË DUKURISË SË MONOSEMISË. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 42-46. ISSN 2545-4919

D

DALIPI, Qerim (2020) PERIUDHA E MESJETËS NË LIBRAT E HISTORISË TË ARSIMIT TË MESËM NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 221-232. ISSN 2545-4919

DURMISHI, Izmit (2020) KONTRIBUTI I RAMI MEMUSHAJT PËR SHQIPEN STANDARDE. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 44-51. ISSN 2671-3012

DURMISHI, Izmit (2019) KONTRIBUTI I VOJISLLAV DANÇETOVIQIT PËR PRAPASHTESAT E EMRAVE TË SHQIPES ME KUPTIM ZVOGËLUES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 79-84. ISSN 2545-4919

DURMISHI, Izmit (2020) SI E FLASIM DHE SI E SHKRUAJMË SHQIPEN SOT?! ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 76-85. ISSN 2545-4919

Danilovska, Marina (2021) INTERNET AND LITERATURE TEACHING. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 131-136. ISSN 2671-3012

Dardhishta, Hana (2021) DENOMINATION IN THE LEXIS OF POMOLOGY IN THE ALBANIANS DIALECTS. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 109-114. ISSN 2671-3012

Dibra-Zeqiri, Farketa (2019) LEKTYRA SHKOLLORE DHE FUNKSIONI I SAJ. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 96-100. ISSN 2545-4919

Dogani, Besa (2019) NDIKIMET POLITIKE NË KULTIVIMIN E TRASHËGIMISË KULTURORE SHQIPTARE NË MAQEDONINË E VERIUT. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 186-188. ISSN 2545-4919

Doli, Krenar (2019) ASPEKTE TË SHPËRFAQJES SË KËNGËS DHE VALLES SË DASMËS GJAKOVARE NË RRJETET SOCIALE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 177-185. ISSN 2545-4919

Dulaj, Fridrik (2021) TIPARE TË SISTEMIT FOLJOR NË FOLMEN E RAHOVECIT ME RRETHINË. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 97-108. ISSN 2671-3012

F

FARIZI, Arlind (2019) LETËRSIA DHE TELEFONI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 130-135. ISSN 2545-4919

H

Hysenaj, Valdet (2020) ANTHROPONYMS IN SOCIAL LIGHT. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 64-70. ISSN 2671-3012

Hysenaj, Valdet (2020) PROF. ANDULLAH ZYMERI SUDIUES VËSHTRIMQARTË I LEKSIKUT TË SHQIPES. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 115-119. ISSN 2545-4919

I

IBRAIMI MEMETI, Suzana (2020) ROMANI DHE POPULLARITETI I TIJ NË PERIUDHËN VIKTORIANE. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 59-63. ISSN 2671-3012

J

JAHIU, Edona (2020) FJALORI I HUAJ TEK ADOLESHENTËT E PRISHTINËS (NDIKIMI I GLOBALIZMIT). ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 190-196. ISSN 2545-4919

K

KAÇI, Eni and TAHIRI, Brunilda (2020) REVISTA “DITURIJA” E MID’HAT FRASHËRIT, RIKTHIM NË LEXIMIN E NJË ‘ENCIKLOPEDIE’. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 197-202. ISSN 2545-4919

KRYEZIU, Bahtijar and XHELILI, Veneranda (2020) FJALЁT HOMONIMKE DHE POLISEMIKE TE “FJALOR I FJALЁVE DHE SHPREHJEVE TЁ KOSOVЁS” TЁ QEMAL MURATIT. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 64-71. ISSN 2545-4919

Kotorri, Arlindë (2019) PROZA TREGIMTARE E KIM MEHMETIT. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 126-129. ISSN 2545-4919

L

LUNIKU, Rakela (2020) VLERA ETNOGJUHËSORE NË FJALËKRIJIMET E FATOS KONGOLIT, SI MJETI KRYESOR PËR PASURIMIN E MËTEJSHËM TË GJUHËS LETRARE SHQIPE. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 90-95. ISSN 2545-4919

M

MEMUSHAJ, Rami (2020) PRURJE TË REJA NË FUSHËN E GRAMATIKËSISË SHQIPES. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 18-21. ISSN 2545-4919

MORINA, Besim (2020) KISHA KATOLIKE PËRBALLË PUSHTIMEVE OSMANE (GJATË SHEK. XIV-XV) NË TERRITORIN E KOSOVËS SË SOTME. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 120-125. ISSN 2545-4919

MURSELI, Faton (2020) LAJMET E RREJSHME. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 203-210. ISSN 2545-4919

Memisha, Valter (2019) FJALORI ETIMOLOGJIK ËSHTË NJË KONTRIBUT PËR HISTORINË E GJUHËS, LEKSIKOGRAFINË SHQIPTARE, BALLKANISTIKËN DHE STUDIMET INDOEUROPIANE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 41-43. ISSN 2545-4919

Muhadri, Besim (2020) GJEKË MARINAJ: POETI I SHQUAR I DIASPORËS SHQIPTARE NË AMERIKË. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 145-152. ISSN 2545-4919

Muhadri, Besim (2019) PERIODIZIMI I LETËRSISË SHQIPTARE SIPAS KONCEPTIT TË AKADEMIK REXHEP QOSJES DHE QËNDRIMI NDAJRIKTHIMI TË TË “PËRJASHTUARVE” NGA LETËRSIA. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 113-119. ISSN 2545-4919

Mulliqi, Haqif (2019) TEATRI SI MISION NË EMANCIPIMIN E EMOCIONEVE APO SI FYTYRA E DYTË E FAUSTIT SHQIPTAR. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 138-156. ISSN 2545-4919

Mulliqi, Shpresë (2019) ROLI I MEDIEVE NË MBULIMIN AKTIVITETEVE ZGJEDHORE TË SUBJEKTEVE POLITIKE SERBE NË MEDIET VENDOR GJATË ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE 2014-TË. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 197-210. ISSN 2545-4919

N

NDREU, Hysni (2020) TRAJTAT E TJETRIT NË POEZINË E SOTME ARBËRESHE. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 139-144. ISSN 2545-4919

Nuhiu, Remzije and Nuhiu, Bujar (2021) ERNEST HEMINGWAY, F. SCOTT FITZGERALD AND THE JAZZ AGE. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 137-143. ISSN 2671-3012

O

OLLOMANI, Fitor (2020) E FOLJMA E LUMËS PASURI E GEGËRISHTES VERILIRNDORE. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 100-114. ISSN 2545-4919

Omari, Anila (2019) FJALORI ETIMOLOGJIK I KOLEC TOPALLIT - KURORËZIM I STUDIMEVE TË NJË JETE KUSHTUAR HISTORISË SË SHQIPES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 44-49. ISSN 2545-4919

Omeri, Armand (2021) ALBANIAN GRAMMATICAL TERMINOLOGY OF SAMI FRASHËRI ON HIS BOOK “SHKRONJËTORE E GJUHËSË SHQIP”, BUCHAREST, 1886. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 24-43. ISSN 2671-3012

P

PETROVSKA-GJORGJEVSKA1, Slavica (2021) THE INTERPRETATION OF INDIVIDUAL AND COLLECTIVE REBELLION IN PLAYS: “MACEDONIAN BLOODY WEDDING” BY VOYDAN CHERNODRINSKI AND “MACEDONIAN UPRISING” BY NIKOLA N. MAKEDONSKI. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 144-151. ISSN 2671-3012 (Unpublished)

PLLANA, Gani (2020) FJALË POTENCIALE DREJTPËRDREJT PËR TERMA TEKNIKE TEK LEKË MATRËNGA, PJETËR BUDI, FRANG BARDHI DHE PJETËR BOGDANI. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 27-35. ISSN 2545-4919

PLLANA, Gani and PLLANA, Sadete (2019) PROBLEME TË STANDARDIT NË TERMINOLOGJINË TEKNIKE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 66-72. ISSN 2545-4919

PLLANA, Sadete and PLLANA, Gani (2019) VËSHTRIM I ZHVILLIMIT TË FUSHAVE TË DIJES DHE I TERMINOLOGJISË TEKNIKE SHQIPE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 73-78. ISSN 2545-4919

Papagjoni, Erjon (2019) FEJA DHE KOMBI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 168-176. ISSN 2545-4919

R

Ramadani, Shadan (2019) DIALEKTI SCHWYZERDÜTSCH DHE KARAKTERISTIKAT E TIJ. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 101-106. ISSN 2545-4919

Ramadani, Shadan (2021) THE GERMAN LANGUAGE IN NORTH MACEDONIA. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 152-158. ISSN 2671-3012

Ramadani, Shadan (2020) GERMAN LANGUAGE IN THE DIGITAL DEVELOPMENT. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 52-58. ISSN 2671-3012

Rexhepi, Afrim (2019) ESTETIKA NË EPOKËN DIGJITALE / PROTONIZMI DHE INTERNETI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 191-196. ISSN 2545-4919

Rexhepi, Zeqirja (2019) STRATEGJIA POLITIKE DHE DIPLOMATIKE E SKËNDERBEUT PËR NJË KRYQËZATË KUNDËR SHTETIT OSMAN. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 15-19. ISSN 2545-4919

Rrokaj, Shezai (2020) LIGJI PËR GJUHËT NË MAQEDONINË E VERIUT DHE GJUHA SHQIPE. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 47-55. ISSN 2545-4919

Rrokaj, Shezai (2019) NJËSIMI I ALFABETIT GUR THEMELI PËR NJËSIMIN E GJUHËS DHE TË KOMBIT. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 60-65. ISSN 2545-4919

Rushidi-Rexhepi, Jehona (2020) MODELE TË CITATSHMËRISË NË LETËRSINË SHQIPTARE PËR FËMIJË. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 197-201. ISSN 2545-4919

Rushidi-Rexhepi, Jehona (2019) PROJEKTIMI I PIKËPAMJEVE TË KONICËS NË TEKSTET E TIJ SI INTERTEKST. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 108-112. ISSN 2545-4919

S

SALIU, Besa (2021) THE AFRICAN – LE CLÉZIO AUTOBIOGRAPHICAL NOVEL. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 44-50. ISSN 2671-3012

SALIU, Dëfrim and AJDINI-MURTEZI, Shejnaze (2020) A COMPARISON OF KAFKA’S THE TRIAL AND CAMUS’ THE STRANGER. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 91-97. ISSN 2671-3012

SALIU, Dëfrim and AJDINI-MURTEZI, Shejnaze and SALIU, Besa (2020) MEMOIRS OF HADRIEN BY MARGUERITE YOURCENAR. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 72-75. ISSN 2545-4919

SALIU, Dëfrim and VISOKA, Avdi (2019) SKËNDERBEU NË LETËRSINË FRËNGE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 32-38. ISSN 2545-4919

SHABANI, Emine (2019) FIGURA E SKËNDERBEUT TE SHKRIMTARËT E RILINDJES. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 20-25. ISSN 2545-4919

SHABANI, Emine (2020) INTERNET AND LITERATURE. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 26-32. ISSN 2671-3012

SHABANI, Emine (2020) TRAGJEDIA GRATË TROJANE NGA SENEKA, NJË KËNDVËSHTRIM I PËRGJITHSHËM. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 133-138. ISSN 2545-4919

SINANI, Idaete (2020) FJALË TË RRALLA NË TË FOLMEN E REKASVE TË RRETHIT TË SHKUPIT. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 223-232. ISSN 2545-4919

SULEJMANI, Berton (2019) AKADEMIK KOLEC TOPALLI, NJË PERSONALITET I SHQUAR I SHKENCAVE ALBANOLOGJIKE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 54-58. ISSN 2545-4919

SULEJMANI, Berton (2020) “SINTAKSË E GJUHËS SHQIPE (përbërësit sintaksorë)” “PARAFJALËT E SHQIPES STANDARDE”. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 22-26. ISSN 2545-4919

Salihi, Salajdin (2019) LUFTA KUNDËR MONUMENTEVE NË TETOVË GJATË VITEVE 30 TË SHEKULLIT XX. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 165-167. ISSN 2545-4919

Salihi, Salajdin (2019) SKËNDERBEU, SHPIRTMADHI NË VEPRIM. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 12-14. ISSN 2545-4919

Saliu, Zurijeta (2019) GABIMET DREJTSHKRIMORE DHE GRAMATIKORE NË DISA PORTALE. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 243-248. ISSN 2545-4919

Spahiu, Isa and Krasniqi, Ismajl (2021) ENGLISH TEXT BOOKS USED FOR ENGLISH TEACHING IN PUBLIC PRIMARY SCHOOLS IN PRZREN MUNICIPALITY. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 120-130. ISSN 2671-3012

T

TELHAJ, Resul (2020) RISI NË VEPRËN ‘PARAFJALËT E SHQIPES STANDARDE’ TË PROF. DR. MEHMET ÇELIKUT. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 86-89. ISSN 2545-4919

V

Vata, Rovena (2019) FIGURA E SKËNDERBEUT MES HISTORISË DHE LETËRSISË- (TREGIMI: ËNDRRA E SKËNDERBEUT) ME AUTOR GJIKË KUQALI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 26-31. ISSN 2545-4919

Y

YMERAJ, Ermira (2019) ARKETIPI I HEROINËS FEMËRORE TE MIGJENI, KADARE, KONGOLI DHE KOLIQI. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 120-125. ISSN 2545-4919

YMERAJ, Ermira and SMAKAJ, Elira (2019) FJALA DHE FALJA NË KANUN. FJALËT URTA SI ÇËSHTJE TË PAREMIOLOGJISË. ALBANOLOGJIA International Journal of Albanology, 6 (11-12). pp. 159-164. ISSN 2545-4919

Z

Zulbeari, Albulena (2021) CARELESS COMMUNICATION OF YOUNG PEOPLE. International Journal of Human Sciences, 9 (15-16). pp. 20-23. ISSN 2671-3012

Ç

ÇUPI, Bajram and ÇUPI, Agona (2020) CHORAL SINGING AND SOLO SINGING IN THE CONDITIONS OF THE SOCIETY AND THE EDUCATION SYSTEM OF OUR SCHOOLS. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 176-184. ISSN 2545-4919

Çeliku, Arbër and ALIU, Jetmire (2020) NJË TIPOLOGJI E NDRYSHIMIT KUPTIMOR TË FJALËVE DHE LINDJA E IMPLIKATURAVE TE REJA GJUHËSORE GJATË PANDEMISË COVID-19. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 9-14. ISSN 2671-3012

Д

ДАНИЛОВСКА, МАРИНА (2020) РОДОВИОТ ИДЕНТИТЕТ ВО НАРАТИВОТ НА ИСАКУ. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 153-158. ISSN 2545-4919

М

МАРОВИЌ, Михајло and НОВОТНИ, СОЊА (2020) ЕТНОСОЦИОЛОГИЈАТА И ЛИНГВИСТИЧКИТЕ ПРОУЧУВАЊА. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 77-84. ISSN 2671-3012

МАРОВИЌ, Михајло and НОВОТНИ, СОЊА (2020) ЗА НЕКОИ ОНИМИСКИ ФРАЗЕОЛОГИЗМИ ВО МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК. ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 159-165. ISSN 2545-4919

Н

НОВОТНИ, СОЊА and МАРОВИЌ, Михајло (2020) ЗА ИЗБРАНИ ФРАЗИ И ЛЕКСИЧКИ ЕЛЕМЕНТИ ОД ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНИОТ ПОСТИЛ НА АДМИНИСТРАТИВНИОТ ФУНКЦИОНАЛЕН СТИЛ (МАКЕДОНСКО-АЛБАНСКИ ПРИКАЗ). FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 85-90. ISSN 2671-3012

НОВОТНИ, СОЊА and МАРОВИЌ, Михајло (2020) ЛЕКСИКОГРАФСКИ ОГЛЕДИ (ПРИКАЗ НА ИЗБРАНИ ПРЕЗИМИЊА НА МАКЕДОНЦИТЕ И НА АЛБАНЦИТЕ). ALBANOLOGJIA, 7 (13-14). pp. 166-175. ISSN 2545-4919

П

ПЕТРОВСКА, Славица (2020) ТЕНДЕНЦИИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ИНТЕРНЕТ ЛИТЕРАТУРА. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 98-105. ISSN 2671-3012

С

СПАСОВСКА, Марина (2020) ИНТЕРНЕТОТ И НАСТАВАТА ПО ЈАЗИК. FILOLOGJIA, 8 (13-14). pp. 71-76. ISSN 2671-3012

This list was generated on Mon May 27 21:53:46 2024 CEST.